ODÜ'de Bayramlaşma Töreni Gerçekleşti.

20.07.2015

Ordu Üniversitesi'nin akademik ve idari personelleri, Ramazan Bayramı münasebetiyle düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Cumhuriyet Yerleşkesi Rektörlük Binası önünde düzenlenen bayramlaşma törenine; Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ş. Metin KARA, Prof. Dr. Fikri BALTA ve Genel Sekreter Metin KARAKUŞ'un yanı sıra akademisyenler ve idari personeller katıldı.

Bayramlardaki manevi atmosferin birlik ve dayanışmayı daha da artırdığını dile getiren Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, şunları söyledi:

"Üniversitemizi ileriye taşıyacak olan akademik ve idari personellerimizle dayanışma ruhumuzu hiçbir zaman kaybetmeden bu bayramda da bir arada olmanın mutluluğu içerisindeyim. Bu vesileyle Üniversitemizin çağdaş bir vizyonla gelişimine katkı sunan ve tercih edilebilir bir marka olması için fedakârlık örneği gösteren tüm personellerimizin bayramını yürekten kutluyor; ülkemiz için barış, huzur ve aydın yarınlar temenni ediyorum."