Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç'ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

15.07.2015

Hoşgörü ve yardımlaşma duygularının en güzel örneklerinin sergilendiği, manevi ve insani değerlerin yoğun olarak yaşandığı, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, millet olma şuurunun güçlendiği özel günlerdir bayramlar. Hep birlikte böylesine bir Ramazan Bayramına daha erişiyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Bu müstesna günlerin ülkemiz için barış, huzur ve aydınlık dolu yarınlara vesile olması; Ramazan ayının ruhu ile örtüşmeyen bizleri derin kederlere gark eden dünyanın çeşitli coğrafyalarındaki gözyaşı, kan ve şiddetin durması; insanlığın huzur, barış ve hidayete erdiği bir bayram olması temennisi ile tüm personellerimizin, öğrencilerimizin, Ordulu hemşerilerimizin, Milletimizin ve tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum.

Sevdiklerinizle birlikte sağlık, başarı ve mutluluk içinde huzur dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle…

Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ

Ordu Üniversitesi Rektörü