ODÜ'nün Hizmet Alımı Yoluyla Görev Yapan Personelleri, İftar Programında Bir Araya Geldi.

30.06.2015

Üniversitemizin hizmet alımı yoluyla görev yapan personelleri, Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç tarafından verilen iftar programında ODÜ İktisadi İşletme Müdürlüğü Turizm Uygulama Restoranı'nda bir araya geldi.

Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç'ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şevket Metin Kara, Prof. Dr. Fikri Balta, Prof. Dr. Tevfik Noyan, ODÜ Genel Sekreteri Metin Karakuş ve çok sayıda personel katıldı.

Tek tek masaları gezerek personellerin Ramazan ayını kutlayan Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, paylaşmanın anlam kazandığı ve manevi duyguların pekiştiği bu mübarek ayda birlik ve beraberlik içerisinde olmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek şu konuşmayı gerçekleştirdi:

"Ramazan ayını dinimize uygun şekliyle idrak edebilmemiz, sahip olduklarımıza şükredip, yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimize yardım eli uzatabilmemiz nefsimizin tasallutundan kurtulmamıza bağlıdır. Bu mübarek ayın bereketinin tüm dünyaya dağılması temennisi ile, iftar yemeğinde bizleri yalnız bırakmayan siz çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunar sevdiklerinizle birlikte nice Ramazanlar geçirmenizi dilerim."