Üniversitemizin Akademik Kadrosu, İftar Programında Bir Araya Geldi.

24.06.2015

Ordu Üniversitesi akademik personeli, ODÜ Rektörü Prof Dr. Tarık Yarılgaç tarafından verilen iftar programında İktisadi İşletme Turizm Uygulama Restoranı’nda bir araya geldi.

Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç'ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şevket Metin Kara, Prof. Dr. Fikri Balta, Prof. Dr. Tevfik Noyan, dekanlar, müdürler ve çok sayıda akademisyen katıldı.

Tek tek masaları gezerek akademisyenlerin Ramazan ayını kutlayan Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, yemek sonrasında yaptığı konuşmasında birlik ve dayanışma içinde daha güzel projelere ve nice başarılara imza atacaklarını, bu beraberlik tablosunun içerisinde yer almaktan hoşnut olduğunu belirterek şu mesajları verdi:

"Ramazan ayı toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı, manevi duyguların güçlendiği bir aydır. Yardımlaşmanın, cömertliğin, şefkatin ve merhametin hakim olduğu bu manevi ay dolayısı ile iftar davetimize katılan ve aynı sofranın etrafında buluştuğumuz tüm akademisyen arkadaşlarımın, aileleri ile birlikte huzurlu bir Ramazan geçirmelerini temenni ederim."

Yoğun bir katılımın görüldüğü iftar yemeği ilahiler ve müzikler eşliğinde huzurlu bir atmosferde gerçekleşti.