ODÜ’de Düzenlenen “Türkçe Pop Konseri” ile 90’lar Rüzgarı Esti.

27.05.2015

ODÜ öğrencileri, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Müzik Kulübü’nün organizasyonu ile düzenlenen “90-s TÜRKÇE POP” konserinde yılsonu stresi attılar.

Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu’nda Araştırma Görevlisi Ahmet Serdar Yener'in danışmanlığında gerçekleştirilen konserde sahne alan Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü öğrencileri, söyledikleri şarkılar ve gösterdikleri performanslarıyla seyircilere unutulmaz bir gece yaşattılar.

Salonun tamamının öğrenciler tarafından doldurulduğu “90-s TÜRKÇE POP” konserinde Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi öğrencileri 90’lı yıllara ait ünlü sanatçıların hit olmuş parçalarını seslendirerek geçmişe yolculuk yaptırdılar.

Konserde öğrenciler; Sezen Aksu, Tarkan, Levent Yüksel, Reyhan Karaca, Oya – Bora, Tayfun, Yonca Evcimik, Yaşar, MFÖ, Sibel Alaş, Demet Sağıroğlu, Kenan Doğulu gibi ünlü sanatçıların 90’lı yıllarda hit olan “Medcezir”, “Hadi Bakalım Kolay Gelsin”, “Asla Vazgeçemem”, “Kış Güneşi”, “Dön Bebeğim”, “Sevdam Ağlıyor”, “Abone”, “Yalnızlık Senfonisi”, “Arnavut Kaldırımlar”, “Ali Desidero”, Onursuz Olmasın Aşk” ve daha bir çok şarkısını başarıyla seslendirerek büyük alkış aldılar.

Yaklaşık 2 saat boyunca söylenen kimi zaman duygusal - romantik, kimi zaman ise hareketli şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden öğrenciler doyasıya eğlenmenin tadını çıkardılar.

Müzik ve Sahne Sanatları Müzik Bölümü öğrencileri Kıvılcım Ela Çırak, Dilek Karaman, Nergiz somuncu, Fatime Berrin Erbaşaran ve Talha Topuzoğlu ve aralarında Öğretim Görevlisi Dr. Sercan Özkeleş'in de bulunduğu Bateri, perküsyon, klasik gitar, klavye, bas gitar, piyano ve keman enstrümanlarını başarıyla çalan orkestra eşliğinde gösterdikleri performanslarıyla dikkat çektiler.