ODÜ’lü Öğrenciler, “Ben Bilmem Dostum Bilir” Adlı Yarışma İle Hem Eğlendi Hem de Eğlendirdi.

22.05.2015

ODÜ’lü gençler, Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren 21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü’nün düzenlediği “Ben Bilmem Dostum Bilir” adlı yarışma ve eğlence programında bir araya geldi.

Finaller öncesi moral depolamak amacıyla, Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu’nda düzenlenen “Ben Bilmem Dostum Bilir” adlı yarışma programı etkinliğine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuri Yılmaz, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Öğrencilerin tüm yeteneklerini sergiledikleri “Ben Bilmem Dostum Bilir” adlı yarışma - eğlence programında ikişerli gruptan oluşan 4 ayrı takım yarıştı. Resim eşleştirme, ağırlık tespiti, pinpon topuyla gol atma, halka, dart, mum yakma ve balon patlatma gibi oyunlar oynayan yarışmacılar hem yeteneklerini sergilediler hem de seyircilere keyifli dakikalar yaşattılar. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı 6 oyunun ardından finale kalan 2 takım, gözleri bağlı oyuncuların arkadaşı tarafından sesli olarak yönlendirildiği balon patlatma oyunu ile karşı karşıya geldi.

Eğlenceli ve renkli dakikaların yaşandığı yarışmada zaman zaman seyircilerde sahneye davet edilerek oyunlara aktif olarak katılımları sağlandı.  dart, halka ve cisim bulma oyunlarına katılan seyircilerin yarıştığı bir diğer oyun karaoke yarışmasında ise son derece keyifli anlar yaşandı.

Gecede ayrıca 21. Yüzyıl Gençlik Kulübü üyesi olan ODÜ’lü bazı öğrencilerde gitar ve org gibi müzik aletleri eşliğinde Türk Müziği eserlerini canlı olarak seslendirerek performanslarıyla büyük alkış aldılar.

Yarışmaya katılan tüm oyunculara çeşitli ödüllerin de dağıtıldığı gecenin sonunda ODÜ’lü öğrenciler, sahneye çıkarak hareketli Türk Müziği eserleri eşliğinde dans edip doyasıya eğlenmenin tadını çıkardılar.