SGK İl Müdürü, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç'ı Makamında Ziyaret Etti.

13.05.2015

Ordu Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Yaşar Günay ve Müdür Yardımcısı Nizamettin Türkeli, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç'ı makamında ziyaret etti.

11 - 17 Mayıs 2015 tarihleri arasında Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde birtakım ziyaretlerde bulunduklarını belirten SGK İl Müdürü Mehmet Yaşar Günay, kurumlarının çalışmaları hakkında Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç'ı bilgilendirdi:

"11 - 17 Mayıs tarihleri arasında her yıl 'Sosyal güvenlik Haftası'nı kutluyoruz. Hafta boyunca sürdürdüğümüz etkinliklerle Sosyal Güvenlik Kurumunun misyonu konusunda da toplum bilinci oluşturma ve bu konuda bilgilendirici ziyaretlerde bulunma hedefindeyiz. Ordu Üniversitesi, her zaman desteklerini hissettiğimiz ve Ordu'ya eğitim anlamında çok büyük yatırımlar yapan değerli bir kurum. Sayın Rektörümüze hem ilimize sundukları katkı hem de kurumumuza verdikleri destek dolayısıyla teşekkürlerimizi sunarım."

Sosyal Güvenlik Haftası'nı kutlayan Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Sosyal Güvenlik İl Müdürü ve Müdür Yardımcısının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç gerçekleşen görüşmede, Sosyal Güvenlik Kurumunun çalışan bireyler için yaşam güvencesi sağladığını ve Ordu Üniversitesi'nin SGK ile sürdürdüğü işbirliğini geliştirerek devam ettireceğini vurguladı.