Üniversitemizde Baharın Gelişi Müzikle Kutlandı.

31.03.2015

Üniversitemiz öğrencileri baharın gelişini kutlamak üzere Cumhuriyet Yerleşkesi Merkezi Kantin önünde düzenlenen “Hoş Geldin Bahar Müzik Dinletisi” etkinliğinde bir araya geldiler.

ODÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Ziraat Fakültesi Öğrenci Temsilcileri’nin katkılarıyla düzenlenen müzik dinletisi etkinliğine Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nuri Yılmaz, Prof. Dr. Saim Zeki Bostan, Prof. Dr. Ahmet Ali Bayhan, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikri Balta da katılarak öğrencilerin bahar sevinçlerine ortak oldular.

Üniversitemiz öğrencileri arasındaki dayanışmanın arttırılması ve sosyalleşmelerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinliğe katılan Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Müzik Dinletisi etkinliğinde Ziraat Fakültesi yüksek lisans öğrencisi Suphi Görgülü gitarıyla birlikte söylediği şarkılarla izleyenlere keyifli vakit yaşattı. Suphi Görgülü, Yaşar’dan Kumralım Aldanırım, Karmete’den Nayino, Aytekin Ataş’tan  Ha Bu Ander Sevdaluk, Bülent Ortaçgil’den Sensiz Olmaz, Kazım Koyuncu’dan Gidiyorum ve Gelevara Deresi, Düş Sokağı Sakinleri‘den Ayrılık ile İrem Derici’den Kalbimin Tek Sahibine adlı şarkıları başarılı bir şekilde seslendirerek izleyenlerden büyük alkış aldı.

Şarkılar eşliğinde yorgunluklarını atan öğrencilere çay ikramının da yapıldığı etkinlik, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikri Balta’nın Suphi Görgülü’ye çiçek vermesi ile son buldu.