Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, "Konuşan Türkiye" Adlı Programa Konuk Oldu.

28.12.2014

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, Altaş TV'de yayınlanan "KONUŞAN TÜRKİYE" adlı programda Sunucu Orhan GÜNDOĞDU'nun bu haftaki konuğu oldu.

Ordu Üniversitesi'nin akademik ve fiziki gelişiminden bilimsel projelerine, sosyal ve kültürel faaliyetlerinden uluslararası alanda yaptığı çalışmalara kadar birçok konu başlığına değinilen program, 27 Aralık 2014 Cumartesi Günü Saat:21.00'da Altaş TV kanalından yayınlandı.

Ordu Üniversitesi'nin şuanki mevcut durumunu anlatarak sözlerine başlayan Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ; öğrenci, akademisyen ve idari personelin durumu, Üniversitenin fiziki alt yapıda ne durumda olduğu, bilimsel projelere ayrılan bütçe ve Üniversite bünyesinde gerçekleşen projeler, yakın bir zamanda alınan Diploma Eki Etiketi'nin Ordu Üniversitesi'ne ve öğrencilerine getirdiği faydaları, kampüsle ilgili ileride düşünülen projeler, ilçelerdeki MYO'ların durumu, ulusala da yansıyan sosyal ve kültürel faaliyetlerle ilgili gelecekte düşünülen etkinlikler, yurtdışından öğrenci alımıyla ilgili değerlendirmeler ve Ordu Üniversitesi'nin gelecek 10-20 yıldaki idealinin neler olduğu üzerine gelen soruları yanıtladı.

Yaklaşık 1 saat süren program keyifli bir sohbet havasında geçti. Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ'ın katıldığı "KONUŞAN TÜRKİYE" adlı programı aşağıdaki video linkinden izleyebilirsiniz.