Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'ndan Ünilig'e Ev Sahipliği Yapan ODÜ'ye Plaket‏

28.11.2014

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Genel Sekreteri Erdoğan ÇELEBİ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ'ı makamında ziyaret ederek ÜNİLİG'e ev sahipliğinden dolayı plaket takdim etti. Görüşmede, Üniversite Sporları Organizasyon Temsilcisi Doç. Dr. Hürmüz KOÇ, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Sedat ÇAKMAK, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Cemal GEMİCİ de hazır bulundu.

Üniversiteler Spor Ligi (ÜNİLİG) tarafından düzenlenen Üniversiteler Arası Futbol 2. Lig Grup Birinciliği Müsabakalarının Ordu Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşmiş olmasından dolayı Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ'a ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Sedat ÇAKMAK'a plaketlerini Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Genel Sekreteri Erdoğan ÇELEBİ takdim etti. Verilen plaket dolayısıyla memnuniyetini belirten Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Genel Sekreteri Erdoğan ÇELEBİ'ye ODÜ'nün anısına kahve fincanı takımını hediye etti.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Genel Sekreteri Erdoğan ÇELEBİ yapılan görüşmede, Ordu Üniversitesi'nin katkılarıyla yapılan Üniversiteler Arası Futbol 2. Lig Grup Birinciliği Müsabakalarının ODÜ'de gerçekleşmesinden dolayı Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ'a memnuniyetlerini ifade ederek spor, müzik ve eğlenceyi bir araya getiren Türkiye'nin en büyük gençlik festivali olan KOÇ Fest'i de Ordu'da Ordu Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirmek istediklerini belirtti. ÇELEBİ, bu kapsamda gerekli hazırlıkları başlatmak için Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ'tan izin istedi.

6 Üniversite'nin katılımıyla gerçekleşen Üniversiteler Arası Futbol Müsabakaları'nın Üniversitemizde gerçekleşmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Genel Sekreteri Erdoğan ÇELEBİ'nin KOÇ Fest'le ilgili teklifi üzerine şunları söyledi:

"Ulusal anlamda en kapsamlı organizasyonlardan biri olan KOÇ Fest'in Üniversitemizde gerçekleşmesi Ordu halkı ve Üniversitemiz öğrencileri için de sevindirici bir haber olacaktır. Gelişen ve gün geçtikçe gelişmeye devam eden bir Üniversite olarak böylesine ulusal organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan her zaman memnuniyet duyarız. Bu etkinlik, hem Ordu ilimiz için büyük bir ekonomik getiri sağlayacak hem de Üniversitemize sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal anlamda bir canlılık kazandıracaktır. Bu bakımdan KOÇ FEST'i Üniversitemizde ağırlamaktan kıvanç duyarız."