Teoman ÖNSEL, "Üniversite ve Özel Sektör İşbirliği Seminer Günleri" kapsamında ODÜ'lü öğrencilerle Buluştu.

25.11.2014

Ordu Üniversitesi, "Üniversite ve Özel Sektör İşbirliği Seminer Günleri" kapsamında bölgemizdeki farklı alanlarda faaliyet gösteren ve kurumsal kimlikleriyle öne çıkan şirketlerin üst düzey yöneticilerini ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Ziraat Fakültesi Başak Konferans Salonunda gerçekleşen konferansa Sanset Sagra Gıda Ordu Şube Müdürü Teoman ÖNSEL konuşmacı olarak davet edildi.

ODÜ Kurumsal Gelişim Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Şermin Tağ KALAFATOĞLU'nun ev sahipliğinde gerçekleşen söyleşiye, Güzel Sanatlar Fakültesi Prof. Dr. Ata Yakup KAPTAN, Ticaret Borsası Başkanı Ziver KAHRAMAN, akademisyen ve idari personellerin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Üretim tesislerinde yüksek sağlık ve güvenlik standartlarına sahip olan Sanset Firması'nın satış ve pazarlama konusunda uzman kadrosuyla hizmet verdiklerini belirten ÖNSEL, konferansta ilk olarak zaman kavramı üzerinde durdu. ÖNSEL, yaşam çizgisinde planlı ve sistemli bir yol izlenmesinin önemine değinerek öğrencilere bu sıralardan prestij sahibi insanlar olarak ayrılmaları için tavsiyelerde bulundu.

Okulların öğrencilere vizyon kattığını ancak öğrencilerin kendi çabasıyla başarıyı yakalayacaklarını belirten ÖNSEL, "Hayatta mutlaka bir hedefiniz olsun ve bu hedeflere doğru ilerlerken hem okul yaşamınızda hem de iş hayatınızda engel ve zorluklarla karşılaşacaksınız. Engel ve zorlukları aşmak içinse stres yönetimini kullanmalı ve bunu hayatınıza uygularken dengeyi başarılı bir şekilde sağlamalısınız." dedi.

Yöneticiliğin en büyük özelliğinin baktığınızı görebilmek olduğunun altını çizen ÖNSEL; kariyer, iş ve meslek kavramlarının anlamlarından ve aralarındaki farkların ince detaylarından bahsederek konuşmasını sona erdirdi.

Konferansın ardından Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ata Yakup KAPTAN ile Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali İSLAM tarafından Sanset Sagra Gıda Ordu Şube Müdürü Teoman ÖNSEL'e Teşekkür Belgesi verildi.