Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ, ORDİF'52'ye Katkı Sağlayan Öğrencimizin Başarısını Ödüllendirdi.

04.11.2014

ODÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencisi Sercan ÇİLİNGİR, Üniversitemizin de destek sağladığı, işverenlerle işçileri ortak bir paydada buluşturarak nitelikli istihdamın artırılmasını amaçlayan ve Ordu'da ilk kez gerçekleştirilen ORDİF'52 "Ordu İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı"nda sergilediği üstün performansı ile büyük takdir topladı.

Bedensel engelli olan ve "Azmin önünde hiçbir engel yoktur" dedirten Teknik Bilimler MYO öğrencimiz Sercan ÇİLİNGİR, geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan ve 52 firmanın katıldığı ORDİF'52 "Ordu İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı"nın davetiye, afiş, broşür gibi tüm görsel materyallerin tasarım ve dizgi çalışmalarını başarıyla yerine getirdi.

Fuar açılışında gösterdiği performansı ve değerli katkıları dolayısıyla katılımcıların beğenisini kazanan ve fuarda kendisine plaket takdim edilen Sercan ÇİLİNGİR'i Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ'ta yalnız bırakmadı. Bilgisayar Programcılığı öğrencimiz Sercan ÇİLİNGİR'i bizzat okulunda ziyaret ederek tebrik eden Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, bu başarısından dolayı öğrencimize tablet hediye etti.

Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mithat AKGÜN'ün de bulunduğu ziyaret esnasında Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, organizasyonda öğrencimizin böylesine güzel bir başarıya imza atmasından memnuniyet duyduğunu dile getirerek başarılarının devamını diledi.