Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ, "Doçent" Ünvanı Kazanan Akademisyenleri Ziyaret etti.

20.10.2014

Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Bakanlığı ODÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde "Doçent" ünvanı kazanan öğretim üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nuri YILMAZ, Prof. Dr. Saim Zeki BOSTAN ve Prof. Dr. Ahmet Ali BAYHAN ile birlikte öğretim üyelerini tek tek odalarında ziyaret ederek tebrik eden Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, Üniversitemize katmış oldukları katma değer için akademisyenlere teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Ordu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Muhammet KUZUBAŞ ve Doç. Dr. Emine BAĞDATLI; Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serkan İLDEN; SB ODÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hizmet veren öğretim üyelerinden Doç. Dr. Köksal BİLGİN, Doç. Dr. Ahmet KAYA; Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nihal Belduz KARA Üniversitelerarası Kurul'un düzenlemiş olduğu sınavları başarıyla tamamlayarak "Doçent" ünvanı almaya hak kazandılar.

Eğitim-öğrenimi doğumdan ölüme kadarki bir süreç olarak benimseyen akademisyenlerin önemine değinen Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ, şunları belirtti:

"Dünya standartlarında bir üniversite olma hedeflerimize ilerlerken öncelikle her daim kendini yetiştiren, ileri görüşlü, araştıran ve bilime hizmeti ömür boyu sürecek bir yolculuk olarak kabul eden akademisyenlerimize her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Öğrencilerimize nitelikli bir eğitim-öğretim vererek topluma ve ülkeye faydalı bireyler yetiştirme gayreti içindeyken akademisyenlerimizin de kendilerini bir adım ileriye taşımaları bizleri onurlandırmaktadır. Bu vesile ile doçent ünvanı kazanan öğretim üyesi arkadaşlarımızı tebrik ediyor, yeni görevlerinin kendilerine ve üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum."