ODÜ'lü Akademisyen ve İdari Personeller, Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi.

10.10.2014

Ordu Üniversitesi'nin akademik ve idari personelleri, Kurban Bayramı münasebetiyle düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Üniversitenin akademik ve idari personelleri arasındaki birlik, dayanışma ve kaynaşmayı pekiştirmek amacıyla ODÜ Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Fuaye Salonu'nda Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ'IN ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma törenine rektör yardımcıları, dekanlar, akademik ve idari personel katıldı.

Törene katılan tüm personelin tek tek bayramını kutlayan Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, ekip ruhunun önemine vurgu yaparak, toplumun tüm kesimlerini bir araya getiren bayramların yarattığı manevi atmosferin bizleri daha da birbirimize bağladığının altını çizdi. Başarının hiç bir zaman tek kişilik olmadığına işaret eden Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ şunları vurguladı:

''Akademisyenlerimiz ve idari personelimizin anlayış ve özverili çalışmalarıyla üniversitemizin gelişiminde çok önemli mesafeler kaydederek geldiğimiz bugünlerde, bayram vesilesiyle hep bir arada olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Uluslararası düzeyde bir üniversite olma hedefimizle hızla ilerlerken aynı amaç için bir araya gelmiş insanların hep birlikte uyum içerisinde çalışması bizleri onurlandırmaktadır. Bu vesile ile üniversitemizin gelişimine katkısı olan ve burada bulunan herkese teşekkür ediyor ve hepinizin bayramını kutluyorum.''

Bayramlaşma töreni, katılımcılara kavurma ve pilav ikramının ardından sona erdi.