ODÜ'nün Hizmet Alımı Yoluyla Görev Yapan Personelleri, İftar Programında Bir Araya Geldi

18.07.2014

Ordu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen, öncesinde akademik ve idari personellerin davet edildiği iftar yemeklerinin sonuncusunda, hizmet alımı yoluyla üniversitede görev yapan personeller bir araya geldi.

Güvenlik, temizlik işçileri ve İŞKUR çalışanlarından oluşan hizmet alımı yoluyla üniversitede görev yapan personellerin bir araya geldiği, ODÜ İktisadi İşletme Müdürlüğü Turizm Uygulama Restoranı'nda düzenlenen iftar yemeğinde Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ'ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nuri YILMAZ, Prof. Dr. Saim Zeki BOSTAN, ODÜ Genel Sekreteri Metin KARAKUŞ ve ilgili daire başkanları bulundu.

Ramazan ayı dolayısıyla geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ, tek tek masaları gezerek personelle sohbet etti. Ramazan ayında birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirecek bu tür iftar sofralarında buluşmaktan haz duyduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, yaptığı konuşmada şunları dile getirdi:

"Birlik ve beraberliğin güzel bir tablosunu oluşturmanın coşkusunu yaşadığımız bu güzel Ramazan akşamında hep birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Her anlamda büyüme kaydeden Üniversitemiz, sizlerle birlikte üst seviyelere yükselmektedir. Ordu Üniversitesinin bir adım daha ileriye gidebilmesi adına çaba sarfeden özverili ve çalışkan tüm personelimizin Ramazanını kutluyor, ailelerinizle birlikte nice Ramazanlar geçirmenizi temenni ediyorum."