Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ'dan Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ'a İade-i Ziyaret

08.07.2014

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ’a iade-i ziyarette bulundu.

Başkan YILMAZ’ı karşılayan Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ’a; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nuri YILMAZ, Prof. Dr. Saim Zeki BOSTAN, Prof. Dr. Ahmet Ali BAYHAN ve ODÜ Genel Sekreteri Metin KARAKUŞ eşlik etti.

ODÜ'nün gelişimi ve üniversitedeki çalışmalarla ilgili konuların gündeme geldiği görüşmede Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ, çağdaş ve modern anlamda eğitim öğretim sunan Ordu Üniversitesi'nin gelişimini memnuniyetle izlediklerini dile getirerek yapılacak olan fiziksel çalışmalar ve projelerde her zaman ortak çalışmalar çıkarmayı ve destek vermeyi amaçladıklarını belirtti.

Ordu Üniversitesinin yeni eğitim öğretim dönemine girerken hızlı bir şekilde hazırlıklarını tamamladıklarını dile getiren Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, yeni dönemde Üniversitemizde 16 binin üstünde öğrenci ağırlayacaklarını ve üniversitenin kendi kapasitesini her geçen gün artırdığını dile getirdi.

Gerçekleşen görüşmeden memnuniyet duyduğunu dile getiren Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ, gelişim süreci içerisinde yerel dinamiklerle yapılan işbirliklerinin ulusal ve uluslararası alanda Üniversitenin ve ilimizin tanıtımı için fayda sağlayacağını ve ortak çalışmaların başlatılması yönünde çok önemli ivme kazandıklarını ifade etti.