ODÜ Akademik Kadrosu, İftar Programında Bir Araya Geldi

03.07.2014

Ordu Üniversitesinin geleneksel olarak her yıl üniversitede görevli personel için düzenlediği iftar programlarının ilki, akademisyenlerin geniş katılımıyla gerçekleştirildi.

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ tarafından İktisadi İşletme Turizm Uygulama Restoranı’nda düzenlenen iftar programı için bir araya gelen ODÜ'nün akademik personeli oruçlarını birlikte açmanın huzur ve mutluluğunu yaşadılar.

Rektör, rektör yardımcıları, dekanlar ve tüm birim akademisyenlerinin katıldığı programda kısa bir teşekkür konuşması gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, Ramazan ayında birlik ve dayanışmanın önemli olduğunu sevgi ve hoşgörünün asıl manasını bu ay içerisinde bulduğunu dile getirerek ODÜ’nün akademisyenlerine, üniversitenin hızla gelişmesi adına gösterdikleri anlamlı çaba ve birimler arası dayanışmanın en güzel örneklerinden birini sergileyip davetini kırmayarak hep birlikte iftar yapma zevkini yaşattıkları için onur duyduğunu ifade etti.

Tek tek tüm masaları ziyaret ederek akademisyenlerle sohbet eden Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, Ordu Üniversitesi ailesi ve camiası olarak giderek büyüdüklerini, bu ailenin içinde bulunan tüm bireylerin bu büyümenin bir parçası olduğunu ve hep birlikte nice başarılara imza atılacağını dile getirdi.

Ramazan ayı boyunca üniversitede görevli tüm personelle iftar programlarında bir araya geleceğini belirten Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ, iftar programı bitiminde öğretim elemanlarıyla sohbet ederek akademik personelle ilgili değerlendirmelerde bulundu.