Vali BALKANLIOĞLU, Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ'a İade-i Ziyarette Bulundu

03.07.2014

Mayıs ayında yayınlanan Valiler Kararnamesiyle Ordu Valiliğine atanan ve görevine 17 Haziran 2014 Günü itibariyle başlayan Vali İrfan BALKANLIOĞLU, hayırlı olsun ziyaretlerinin ardından Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ'a makamında iade-i ziyarette bulundu.

Vali BALKANLIOĞLU'nu kampüs girişinde karşılayan Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ'a Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nuri YILMAZ, Prof. Dr. Ahmet Ali BAYHAN ve ODÜ Genel Sekreteri Metin KARAKUŞ eşlik etti.

Prof. Dr. YARILGAÇ'ın makamında gerçekleşen görüşmede bu tür ziyaretlerin kurumları ve şahısları tanıma açısından önem arz ettiğini vurgulayan Vali BALKANLIOĞLU, Ordu Üniversitesi'nin gelişim sürecinden memnuniyet duyduğunu ve hep birlikte bu gelişimin daha da üst seviyelere çıkacağını temenni ederek şunları dile getirdi:

"Ordu'nun ihtiyacı olan hizmet ve yatırımları bir işbirliği içerisinde hep birlikte yerine getirmeye çalışacağız. Göreve başladığımdan beri Üniversite'nin Ordu ili için ne kadar önemli olduğunun farkındayım. Üniversite'nin çok kısa sürede daha büyük başarılara imza attığını görmek hem bizim için hem de Ordu ili için çok büyük bir kazanım sağlayacaktır."

Gerçekleşen iade-i ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, Ordu Üniversitesi'nin gelişimi hakkında bilgi aktararak şunları dile getirdi:

"Ordu Üniversitesi olarak bizler kısa sürede uzun vadeli ve kalıcı işleri öne alarak Türkiye'deki üniversiteler arasında önemli bir konuma gelmiş bulunmaktayız. Bu gelişimimizin hızlı bir şekilde gerçekleşmesinde şehrimizin tüm dinamikleri ile birlikte hareket etmesi bize önemli bir katkı sağlamıştır. Pek çok kurumla birlikte şehre yeni bir bakış açısı kazandırmak ve gelişim adına daha önemli adımlar atabilmek için bu dinamiklerin uyumlu bir şekilde çalışması her kurum için faydalı olacaktır. Bu uyumlu atmosferin oluşması adına üniversitemizi ziyaret ederek bizleri onurlandıran Sayın Valimize teşekkür ediyor, yeni görevinin tekrar hayırlı olmasını temenni ediyorum."