Vali ÇİFTÇİ'den Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ'a Veda Ziyareti

10.06.2014

Mayıs ayında yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Ordu Valisi Kenan ÇİFTÇİ, il genelindeki veda ziyaretlerine Ordu Üniversitesi Rektörlüğü ile devam etti.

Vali ÇİFTÇİ'yi kampüs girişinde karşılayan Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ, üniversitede yapılan çevre düzenlemesi ve rekreasyon çalışmaları hakkında bilgiler verdikten sonra Rektörlük makamına geçtiler.

Ordu Üniversitesi'ne her gelişinde daha güzel çalışmalara şahit olduğunu, üniversitenin Ordu'nun gelişen yüzünü yansıttığını ve üniversitenin bu gelişiminden büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Vali ÇİFTÇİ, bundan sonra da Ordu Üniversitesi'ni yakından takip edeceğini ve desteğini sunacağını kaydederek Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ'a çalışmalarında başarılar diledi.

Ordu Üniversitesi'nin yerel paydaşlardan gördüğü destekle çok daha büyük başarılara imza atacağını ve bilimsel alanda olduğu kadar ekonomik, sosyal ve kültürel alanda da adından sıkça söz edileceğine değinen Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ, Vali ÇİFTÇİ'ye çalışma dönemi boyunca özellikle gösterdiği ilgi ve verdiği destek için teşekkür ederek bundan sonraki görevleri için başarılar diledi.