ODÜ Öğrencilerinden Hayatın Kalbine Şiirler

02.06.2014

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı 21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü tarafından "Hayatın Kalbine Şiirler" adlı şiir dinletisi düzenlendi.

Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu'nda gerçekleşen ve akademik danışmanlığını Öğr. Gör. Reşit AKDAĞ'ın yaptığı kulübün organize ettiği şiir dinletisinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Ali BAYHAN, akademik ve idari personel, çok sayıda öğrenci ve davetli olmak üzere birçok katılımcı salonu doldurdu.

ODÜ 5. Münazara Turnuvasında dereceye girenlere hediye ve belgelerinin Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Ali BAYHAN tarafından takdim edilmesiyle başlayan programda gecenin açılış konuşmasını yapan ŞENEL ÇELENK'in ardından 20 şiirden oluşan bir dinleti izleyicilere sunuldu.

Dekor, ses ve ışık efektleri eşliğinde seslendirilen Necip Fazıl KISAKÜREK, Can DÜNDAR, Ahmet Selçuk İLKAN, Cemal SAFİ, Serdar TUNCER, Bahattin KARAKOÇ, Sezai KARAKOÇ gibi şairlerin şiirleri, seyirciler tarafından ilgi ve beğeniyle dinlenirken, gerçekleşen Kum Sanatı gösterisi de geceye ayrı bir güzellik kattı.

Güzel ve etkili bir şekilde okunan şiirler, salonu dolduran izleyiciler tarafından beğeniyle karşılanırken gerçekleştirdikleri performanslar büyük alkış topladı.

Ordu Üniversitesi 21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü öğrencilerinin ve Gürgentepe Şehit Ahmet Yaşar Anadolu Lisesi'nden gelen 2 konuk öğrencinin, ünlü şairlerin şiirlerini seslendirmelerinin ardından, Kuzey Kafkas Halk Oyunları sanatçıları da gerçekleştirdikleri gösteriyle nefes kesti.