Mesudiye Kaymakamı ve Belediye Başkanı'ndan ODÜ'ye Ziyaret

12.05.2014

Mesudiye Kaymakamı Lütfullah ÜN, Mesudiye Belediye Başkanı İsa GÜL, Mesudiye MYO Müdürü Muhammed YILDIZ, Mesudiye Belediye Meclis Üyeleri Mustafa BAŞARSLAN ve Aydın GÜNDOĞDU, Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ'ı makamında ziyaret ettiler.

Nezaket ziyareti kapsamında yapılan görüşmede Mesudiye Meslek Yüksekokulu'ndaki akademik ve fiziki gelişmelerin yanı sıra Mesudiye'de daha kaliteli bir eğitim öğretim gerçekleştirme adına yapılabilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Yerel seçimler sonucunda tekrar başkan seçilen Mesudiye Belediye Başkanı İsa GÜL'e yeni döneminde başarılar dileyen Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ, halkın güvenini kazanarak Belediye Başkanı seçilen İsa GÜL'ün bu döneminde daha iyi işler başaracağını ve Mesudiye'deki bütün zorluklara rağmen eksikliklerin giderilerek ilçenin yaşanılır ve tercih edilir bir hale getirileceğini dile getirerek başkanlığının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ayrıca Mesudiye MYO'nun ilçe için değerinden ve yeni açılacak programlarla birlikte daha da büyüyeceğinden bahseden Rektör YARILGAÇ, şunlara değindi:

"Bizim için bütün ilçelerdeki birimlerimiz aynı değere sahiptir. Gelişim adına yapılabilecek her türlü çalışmada bir bütün halinde hareket edilirse ortak bir akılda birleşilir ve ortaya daha güzel projeler çıkacağı kesindir. Dolayısıyla kurumların birbirlerine destek olmasının her daim gerekli olduğu inancındayım."

Mesudiye Kaymakamı ve Mesudiye Belediye Başkanı ise Mesudiye'nin ODÜ Mesudiye MYO ile bir bütün halinde kalkınması adına gerekli her türlü çalışmada sürekliliği sağlayacaklarını belirttiler.

Ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ'ın Belediye Başkanı'na, Kaymakama ve beraberindeki heyete teşekkür etmesiyle görüşme son buldu.