Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ'tan Gülyalı Belediye Başkanı'na Hayırlı Olsun Ziyareti

07.05.2014

Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, 30 Mart seçimlerinde güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Gülyalı Belediye Başkanı Talip ŞEN'i makamında ziyarette etti. Yapılan ziyarette Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ'a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuri YILMAZ eşlik etti.

Başkan Talip ŞEN'e yeni döneminde başarılar dileyen Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ, Ordu Üniversitesi'nin Gülyalı'da hayata geçirilecek olan Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu ile ilgili olarak en kısa zamanda temelinin atılmasını arzu ettiklerini belirterek şunlara değindi:

"Üniversite yönetimi olarak eğitim alanında başarılı atılımlarımızı gerçekleştirirken fiziki alanda da genişlemekte ve üniversite ile şehir arasındaki işbirliklerine ivme kazandırarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Gülyalı için programımıza aldığımız Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu'nun yer teminiyle ilgili olarak sizlerin ciddi desteğini ve çabasını gördük. Arazi ile ilgili bütün işlemlerin bitmiş olmasıyla birlikte inşaat çalışmalarının da aynı hızla devam etmesini diliyoruz. Çok güzel bir proje çalışması olan ve inşaatı bittiğinde hem ilçemize hem de bütün bölgeye turizm ve otelciliği geliştirmede büyük hizmetler üretecek olan Ordu Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu ile ilgili çalışmalar, inanıyorumki bir an önce başlatılacaktır. Bu bakımdan desteklerini bizden esirgemeyen ve yeni dönemde de başarılı çalışmalara imza atacağını düşündüğümüz Başkan ŞEN'e hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor ve işbirliklerimizin daim olmasını temenni ediyorum."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan ŞEN, Belediye olarak Ordu Üniversitesi'nin her türlü çalışmasında yanlarında olduklarını belirterek şunları söyledi:

"Ordu'nun gerek eğitim anlamında gerekse ekonomik anlamda gelişmesinde şüphesiz Ordu Üniversitesi'nin katkısı yadsınamaz. İlimizin gelişmesi ve önemli bir merkez olması adına Üniversitemiz ile yapılacak tüm işbirliklerinden memnuniyet duyacağımızı belirtmek isterim."