ODÜ 5. Tiyatro Festivali'nde 5 Oyun Seyirciyle Buluştu

25.04.2014

Ordu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Tiyatro Kulübü tarafından gerçekleştirilen 5. Tiyatro Festivali büyük bir katılımla gerçekleşti.

21-25 Nisan tarihleri arasında Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonunda gerçekleşen tiyatroya 4 günde akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Lope de VEGA'nın yazdığı Manolya KUL'un  yönetmenliğini yaptığı "Çılgın Dünya", Yasin AKYÜZ'ün yazdığı V. Yasin AKYÜZ ve H. İrfaN BUZCU'un yönetmenliğini yaptığı "Zamanın Dehlizinde Bir Kurşun", Güngör Dilmen'in yazdığı Züleyha ÇUBUK'un yönettiği "Canlı Maymun Lokantası", Turgay NAR'ın yazdığı ve Mehmet KARACA'nın yönettiği "ÇÖPLÜK"  adlı oyunlar Ordu Üniversitesi Tiyatro Kulübü öğrencileri tarafından sahnelenirken; Yeton NEZİRAY'ın yazdığı ve Necmettin Yavuz ÇALIŞIR'ın yönetmenliğini yaptığı "Yue Madaleine Yue - Şehir Büyüyor" adlı oyun İstanbul Bilgi Üniversitesi İstasyon Oyuncuları tarafından seyirciyle buluştu.

Kulüp Akademik Danışmanlığını Yrd. Doç. Dr. Cüneyt ÖZATA'nın yaptığı 5. Tiyatro Festivali kapsamında sahnelenen oyunlara tiyatroseverler tarafından büyük ilgi gösterildi.

ODÜ Tiyatro Kulübü "ÇÖPLÜK" Adlı Oyunla ODTÜ Yolunda

Ordu Üniversitesi Tiyatro Kulübü öğrencileri, 5. Tiyatro Festivali'ndeki "ÇÖPLÜK" adlı oyunlarını ODTÜ(Orta Doğu Teknik Üniversitesi) Tiyatro Şenliği'nde tiyatroseverlerle buluşturacak.

Turgay NAR'ın yazdığı ve Mehmet KARACA'nın yönettiği "ÇÖPLÜK" adlı oyun, 28 Nisan Pazartesi günü Saat 13.00'da ODTÜ Mimarlık Amfi'sinde ODÜ'lü öğrenciler tarafından ODTÜ'lü akademisyen ve öğrencilerin beğenisine sunulacak.