Kutlu Doğum Haftası Etkinliklerinde ODÜ'lü Öğrenciler 600 Kitap Dağıttı

24.04.2014

Kutlu Doğum Haftası sebebiyle Ordu Üniversitesi 21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü tarafından ücretsiz kitap ve karanfil dağıtıldı.

Cumhuriyet Yerleşkesi'nde stant açan kulüp üyesi öğrenciler, ziyaretçilere ücretsiz olarak Kur'an-ı Kerim ve Meali ile kırmızı karanfil ve çoğunluğu Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları arasından seçilen yüzlerce kitap dağıttı.

Kutlu Doğum Haftasında gençleri ve öğrencileri Hz. Muhammed'i doğru tanıtan içeriğe sahip kitaplarla buluşturmayı hedeflediklerini söyleyen Kulüp Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Reşit AKDAĞ, şunları dile getirdi:

"Hz. Muhammed (SAV)'in mesajları ve seçkin kişiliği konusunda duyarlılık artışı hedeflemiştik. Gösterilen ilgi ve öğrenciler tarafından hediye edilen 600 civarında kitabın hemen tükenmesiyle bu amacımıza ulaştığımızı düşünüyorum. Öğrencilerin yanı sıra akademik ve idari personelin etkinliğimize gösterdiği ilgi de ayrıca bizi memnun etti."