Ordu İl Emniyet Müdürü İsmail Dalkılıç'tan ODÜ'ye Ziyaret

17.04.2014

Ordu İl Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan İsmail DALKILIÇ, Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ'ı makamında ziyaret etti.

Nezaket ziyareti kapsamında gerçekleşen görüşmede, Ordu Üniversitesi'nin genç bir üniversite olmasına rağmen bir hayli yol kat etmiş olduğuna değinen DALKILIÇ, şunları belirtti:

"Üniversiteler, şehirlerin gelişmesinde önemli bir işleve sahiptir. Ordu Üniversitesi'nin şehrin gelişmesi noktasında gerçekleştirdiği özverili çalışmaları yakından takip ediyor ve bu kısa sürede katettiğiniz mesafe nedeniyle sizleri tebrik ediyorum."

İl Emniyet Müdürü DALKILIÇ'ın kendisine yaptığı ziyaret dolayısıyla memnuniyetini belirten ve yeni görevinde tekrar başarı temennisinde bulunan Rektör YARILGAÇ, şunları dile getirdi:

"Bir üniversite şehri olma yolunda önemli adımlar atmakta olan Ordu ilimizin bu yolda ilerlerken ihtiyaç duyduğu en önemli faktörlerden birisi de emniyettir. Üniversitemizde eğitim-öğretim gören gençlerimizin ve tüm Ordulu vatandaşlarımızın güvenli bir şehirde yaşamaları için gecesini gündüzüne katarak çalışan başta Emniyet Müdürümüz İsmail Dalkılıç olmak üzere tüm emniyet personelimize teşekkürlerimi sunuyorum."