ODÜ'de Klasik Müzik Şöleni

11.04.2014

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi ile Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim elemanları, ODÜ Morfoloji Binası Konferans Salonu'nda "Klasik Müzik Konseri" gerçekleştirdi.

Konsere, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Ali BAYHAN, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sabri YENER, her iki üniversiteden akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci ve davetli katıldı.

ODÜ Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sabri YENER'in ev sahipliği yaptığı "Klasik Müzik Konseri"ne, sanat hayatı boyunca birçok başarılı konserler vermiş ve "Azerbaycan Kıymetli Sanatçısı" unvanına layık görülmüş olan Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Vasıf HASANOĞLU piyanosuyla eşlik etti.

Farklı enstrümanlarıyla konserde yer alan akademisyenlerden; Yrd. Doç. Dr. Köksal APAYDINLI(Piyano), Yrd. Doç. Dr. Meyser KAYA (Tar), Öğr. Gör. Dr. Okan SAĞLAMBİLEN (Klarnet), Öğr. Gör. Bilal DİZDAR (Bağlama), Öğr. Gör. Aytunç Aydın (Kaval), Öğr. Gör. Sercan ÖZKELEŞ (Piyano), Öğr. Gör. Bahar ADIGÜZEL (Gitar), Öğr. Gör. Betül YETKİN GÜLMEZ (Keman), Öğr. Gör. Adem KILIÇ (Viyolansel), Arş. Gör. Gonca GÖRSEV (Keman) izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Bach, Schubert, Aşık Veysel, Mozart, Beethoven, Haydn, ve Vivaldi başta olmak üzere pek çok önemli bestecinin eserleri Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi ile Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim elemanları tarafından icra edilerek salonu dolduran izleyicilerden büyük beğeni topladı.