İletişim Önemli Linkler BİDB Servis

19/12/2016 Tarihli Araştırma Görevlisi İlanı

T.C.

ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize, 2547 sayılı Kanun ve “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre Öğretim Elemanı alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak ve anılan yönetmelik hükümlerinde belirtilen koşulları yerine getirmeleri gerekmektedir. (Yönetmelik hükümlerine http://www.yok.gov.tr adresinden ulaşılabilir.)

Enstitü kadrolarına atanacak araştırma görevlileri 2547 Sayılı Kanun’un 50/d maddesi uyarınca, Fakültelere atanacaklar ise anılan kanunun 33. maddesi uyarınca istihdam edileceklerdir.

İSTENİLEN BELGELER:

-Başvuru formu (Form İçin Tıklayınız)

-Özgeçmiş

-ALES belgesi ile Yabancı Dil Sınav Sonuç belgesi

-Öğrenim belgeleri (onaylı)

-Lisans Mezuniyet Transkripti (onaylı)

-Nüfus cüzdanı sureti

-Askerlik belgesi

-İki adet vesikalık fotoğraf

-İlan özel şartına bağlı olarak Yüksek Lisans veya Doktora yaptığına ilişkin belge

NOT: Adaylar yukarıda istenen belgeler ile ilgili birime şahsen veya posta yoluyla başvurmaları gerekmektedir. (Postadaki gecikmelerden kurumumuz sorumlu değildir.) (Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların, çalıştıkları kurumlarından alacakları onaylı “Hizmet Belgesini” dosyalarına eklemeleri zorunludur.) Öğrenim belgelerinin ve Lisans Mezuniyet Transkriptinin Resmi Kurumlarca “Aslı Gibidir” yaptırılarak onaylanması yeterlidir. Yurtdışından alınan diplomaların Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

***Adaylar birden çok programa başvuramazlar.

MÜRACAAT YERİ:      Tüm adayların ilgili birimlere; ŞAHSEN veya POSTA yoluyla başvurmaları gerekmektedir. (Postadaki gecikmelerden

kurumumuz sorumlu değildir.)

Birimi

Bölüm

Anabilim Dalı/ Anasanat Dalı

Unvan

Adet

K/D

Özel Şartlar

Fen Edebiyat Fakültesi

Sanat Tarihi

Türk İslam Sanatı

7

Sanat Tarihi alanında doktora yapıyor olmak.

Temel İslam Bilimleri

Hadis

7

İlahiyat Fakültesi mezunu olmak. Hadis alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık

6

Fakültelerin Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümü mezunu olmak.  Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık alanında tezli yüksek lisans yapıyor olmak. (2547 sayılı kanunun 50/d maddesine göre atama yapılacaktır.)

Grafik Tasarım

6

Fakültelerin Grafik veya Grafik Tasarımı bölümü mezunu olmak. Grafik Tasarım alanında tezli yüksek lisans yapıyor olmak. (2547 sayılı kanunun 50/d maddesine göre atama yapılacaktır.)

BAŞVURU VE SINAV TAKVİMİ

BAŞVURU TARİHLERİ

19/12/2016

SON BAŞVURU TARİHİ