İletişim Önemli Linkler BİDB Servis

16/12/2016 Tarihli Öğretim Görevlisi ve Uzman İlanı

ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize, 2547 sayılı Kanun ve 31.07.2008 tarih ve 26953 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre Öğretim Elemanı alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak ve anılan yönetmelik hükümlerinde belirtilen koşulları yerine getirmeleri gerekmektedir. (Yönetmelik hükümlerine http://www.yok.gov.tr adresinden ulaşılabilir.)

-ALES belgesi ile Yabancı Dil Sınav Sonuç belgesi

-Lisans Mezuniyet Transkripti (onaylı)

-İlan özel şartına bağlı olarak onaylı deneyim (tecrübe) belgesi, Yüksek Lisans belgesi, Doktora belgesi

-İki adet vesikalık fotoğraf

NOT: Adaylar yukarıda istenen belgeler ile ilgili birime şahsen veya posta yoluyla başvurmaları gerekmektedir. (Postadaki gecikmelerden kurumumuz sorumlu değildir.) (Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların, çalıştıkları kurumlarından alacakları onaylı “Hizmet Belgesini” dosyalarına eklemeleri zorunludur.) Öğrenim belgelerinin ve Lisans Mezuniyet Transkriptinin Resmi Kurumlarca “Aslı Gibidir” yaptırılarak onaylanması yeterlidir. Yurtdışından alınan diplomaların Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

***Adaylar birden çok programa başvuramazlar.

MÜRACAAT YERİ: Tüm adayların ilgili birimlere ŞAHSEN veya POSTA yoluyla başvurmaları gerekmektedir. (Postadaki gecikmelerden kurumumuz sorumlu değildir.)

6

Fakültelerin İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu olmak. Lisans sonrası alanında en az üç yıl tecrübeye sahip olmak.

6

Fakültelerin İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Mütercim-Tercümanlık,  İngiliz Dil Bilimi veya İngilizce Öğretmenliği bölümlerinin birinden mezun olmak. Lisans sonrası alanında en az iki yıl tecrübeye sahip olmak veya alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.

6

Fakültelerin İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, İngilizce Mütercim-Tercümanlık,  İngiliz Dil Bilimi veya İngilizce Öğretmenliği bölümlerinin birinden mezun olmak. Alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.

ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize, 2547 sayılı Kanun ve “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre Öğretim Elemanı alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak ve anılan yönetmelik hükümlerinde belirtilen koşulları yerine getirmeleri gerekmektedir. (Yönetmelik hükümlerine http://www.yok.gov.tr adresinden ulaşılabilir.)

-ALES belgesi

5

Fakültelerin Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilişim Sistemleri Mühendisliği veya Makine Mühendisliği bölümü mezunu olmak. Lisans sonrası alanında en az iki yıl tecrübeye sahip olmak veya alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.

5

Fakültelerin Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilişim Sistemleri Mühendisliği veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü mezunu olmak. Lisans sonrası alanında en az 5 yıllık tecrübeye sahip olmak.

5

Fakültelerin Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Makine Mühendisliği veya Endüstri Mühendisliği bölümü mezunu olmak. Alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.

-ALES belgesi ile Yabancı Dil Sınav Sonuç belgesi

Rektörlük

Uzman

5

Fakültelerin Bilgi ve Belge Yönetimi veya Kütüphanecilik bölümü mezunu olmak. Alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.

13/01/2017

T.C. Ordu Üniversitesi © 2015 Cumhuriyet Yerleşkesi PK 52200 Merkez / ORDU Telefon : 0 ( 452 ) 226 52 00