TRT Yayın Ekibi Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde

Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Türk Halk Müziği Topluluğu'nun konuk olduğu TRT Türkü Kanalı “Karadenizden” Programının bant kaydı 25 Nisan 2018 tarihinde Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Konser salonunda gerçekleştirildi.

Program 2 Mayıs 2018 tarihinde saat 13.00'de TRT TÜRKÜ Kanalından yayınlanacaktır.

Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekan V. Prof. Sabri YENER'in konuşmacı olarak katıldığı ve koro şefliğini Arş. Gör. A. Serdar YENER'in yaptığı programda; Türk Halk Müziği Topluluğu Üyeleri ve Solistlerinin yanı sıra Öğretim Elemanları Doç. Dr. İrfan KARADUMAN, Öğr. Gör. Ercan DURMAZ, Öğr. Gör. Emre ŞİMŞEK’ de saz sanatçıları olarak yer almışlardır.