Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Duyurusu (14.12.2017)

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sınav Kurulu toplantı kararına göre; Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı soruları ile ilgili aşağıdaki kararlar alınmıştır.

Ortak Alan Sorusu

• Yazım yanlışı ile ilgili olan; örnek olarak Şef Kadrosu A Kitapçığında 18. Soru, B Kitapçığında 26. Sorunun iptaline karar verilmiştir.

Bilgisayar Teknikerliği Alan Sorusu

• A kitapçığına göre 13. Soru, B. Kitapçığına göre 15. Sorunun cevap anahtarı “E” olarak değişmiştir.

Bilgisayar Mühendisliği Alan Soruları

• A Kitapçığına göre 3. Soru, B Kitapçığına göre 10. Sorunun iptaline karar verilmiştir.
  • A Kitapçığına göre 12. Soru, B Kitapçığına göre 13. Sorunun iptaline karar verilmiştir.

Programcı Alan Soruları

• A Kitapçığına göre 9. Soru, B Kitapçığına göre 4. Sorunun iptaline karar verilmiştir.

Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği 18. Madde gereğince iptal olan sorular eşit şekilde diğer sorulara dağıtılır.