ÖSYM 2017 ALES Sonbahar Dönemi Sınavı Dijital Saate Entegre Kamera Uygulaması Duyurusu

19 Kasım 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek olan 2017-ALES (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı) Sonbahar dönemi sınavında görev yapacak “Dijital Saate Entegre Kamera Uygulaması” görevlileri ile 18 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 14.00’de İlahiyat Fakültesi Çotanak Salonunda bilgilendirme ve uygulama toplantısı yapılacaktır.

Dijital saate entegre kamera uygulaması” görevlilerinin toplantıya katılmaları önem arz ettiğinden (katılım imzası alınacağından) gerekli hassasiyetin gösterilmesini rica ederim.

Prof. Sabri YENER

ÖSYM Ordu İl Sınav Koordinatörü