Rektör Akdoğan, ÜNİDOKAP Üst Kurul Toplantısına Katıldı

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Üniversiteler Birliği (ÜNİDOKAP) üst kurul toplantısına katıldı.

Dönem Başkanlığını Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ın yaptığı ve video konferans yoluyla gerçekleştirilen toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın yanı sıra Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın,  Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Tokat Gazi Osmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Hitit Üniversitesi Rektörü Ali Osman Öztürk, Artvin Çoruh Üniversitesi Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan İnan katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda yeni eğitim-öğretim sürecinin işleyişine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

Tarihi : 07-09-2020 16:20:32 / Düzenleme Tarihi :07-09-2020 21:12:52