Rektör Akdoğan’dan, TR Dizin’de 8’inci Sıraya Yerleşen Öğretim Üyemize Teşekkür Belgesi

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, TR Dizin’de en çok atıf alan yazarlar arasında 8’inci sıraya yerleşen Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ülkü Karaman’a teşekkür belgesi takdim etti.

TR dizin istatistiklerinde 8’inci sırada yer alarak ilk 10’a giren yazarlar arasında sağlık alanındaki tek öğretim üyesi olan Tıp Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ülkü Karaman’ı makamında kabul ederek kendisine teşekkür belgesi ve hediye takdim eden Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğretim üyesi Doç. Doç. Ülkü Karaman’ın gerçekleştirmiş olduğu nitelikli çalışmaları sonrasında TR Dizin’de en çok atıf alan yazarlar arasında 8’inci sırada yer alması  bizleri oldukça mutlu etmiştir. Elde edilen bu başarı aynı zamanda Üniversitemizin bilim dünyasında bir adım daha öne çıktığının önemli bir göstergesidir. Bilimsel çalışmalar yürüten araştırmacılarımıza örnek teşkil edeceğine inandığım bu başarısından dolayı kendisini tebrik ediyor, bilime katkı sağlayacağı yeni çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Tarihi : 21-07-2020 11:10:43 / Düzenleme Tarihi :21-07-2020 13:18:52