Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Üniversitemizi Ziyaret Etti

Çeşitli incelemeler gerçekleştirmek, programlara katılmak ve temaslarda bulunmak üzere Ordu’ya gelen Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Üniversitemizi ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Üniversitemiz Heyeti ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Üniversitemizin akademik ve fiziki gelişimi ile yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’ye bilgi verdi. Ziyaret, Rektör Akdoğan’ın Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli’ye hediye takdiminin ardından sona erdi.

Tarihi : 17-07-2020 19:04:41 / Düzeleme Tarihi :19-07-2020 10:11:06