Üniversitemiz ile BFI JAHA Solar Enerji Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz ile BFI&JAHA Solar Enerji arasında Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bahçesine öğrencilerin kullanımı için güneş enerjili ve taşınabilir şarj üniteli kamelya yapımı hususunda iş birliği protokolü imzalandı.

Senato Salonu’nda gerçekleştirilen protokol imza törenine Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, BFI&JAHA Solar Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ferda İnan, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kürşat Korkmaz ile BFI&JAHA Solar Enerji Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

İmza töreni sonrası gerçekleştirdiği konuşmada Rektör Akdoğan, “Üniversitemiz; yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası bazda gerçekleştirmiş olduğu ortak proje ve çalışmalara her geçen gün bir yenisini eklemektedir. Üniversite-sanayi iş birliği kapsamında imzaladığımız bu protokolün öğrencilerimizin uygulamalı eğitimlerine ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayacağı düşüncesindeyim. Gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğinin hem Üniversitemiz hem de BFI&JAHA Solar Enerji adına hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

ODÜ Basın

 

Tarihi : 01-07-2020 13:51:04 / Düzenleme Tarihi :01-07-2020 14:55:43