Sağlık Bakanlığı Yetkilileri Tarafından Üniversitemiz Arazisinde İncelemelerde Bulunuldu

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Dursun DuyarÜniversitemize ait 300 dönümlük alan üzerinde durum değerlendirmesi yapmak üzere Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’ı ziyaret etti. Yapılan ziyaret kapsamında proje çalışmaları devam eden ve projenin sonlandırılmasını takiben ihalesine çıkılacak olan hastane arazisi üzerinde incelemelerde bulunuldu.

Gerçekleştirilen incelemeler sırasında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan ve Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Dursun Duyar’a Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu ile Üniversitemiz heyeti eşlik etti.

Rektör Akdoğan, “Biz Ordu Üniversitesi olarak, hasta olan bir vatandaşımızın bütün tıbbi tedavilerinin Ordu’da yapılarak çevre illere olan bağımlılığın azalmasını arzu etmekteyiz. Ordu halkının sağlık sorunlarının çözülmesi ve hastane probleminin halledilmesi için daha modern, gelişmiş teknolojilerle donatılmış, hekim sayısının yeterli olduğu bir hastanenin yapılması gerekliliği herkesin ortak düşüncesidir. Daha önce de ihtiyaç duyulduğu takdirde ikinci bir alternatif olarak Üniversitemize ait 300 dönümlük arazinin müsait olduğunu ifade etmiştim. Bugün burada Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırım Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında hastane için tahsis edilecek alanda incelemeler yaparak arazinin uygunluk durumu ve mevcut durum hakkında fikir alışverişinde bulunduk.” dedi.

ODÜ Basın

Tarihi : 14-05-2020 07:43:38 / Düzenleme Tarihi :14-05-2020 13:01:27