Üniversitemizde 30 Mart Pazartesi Günü Uzaktan Eğitim Yöntemi ile Eğitim Öğretim Faaliyetlerine Başlanacaktır

Sevgili Öğrencilerimiz,

Türkiye genelinde YÖK Başkanlığının almış olduğu karar doğrultusunda Üniversitemizde 30 Mart Pazartesi günü uzaktan eğitim yöntemi ile eğitim öğretim faaliyetlerine başlanacaktır.

Üniversitemizde eğitimin aksamaması amacıyla hızlı bir şekilde gerekli alt yapı, donanım ve bilişim sistemleri ile ilgili hazırlıklar tamamlanmış, eğitim öğretim süreçlerinin mümkün olduğunca kesintiye uğramadan sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi ve öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için Senatomuz tarafından eğitim ve öğretimin uzaktan eğitim yöntemi ile sürdürülmesine karar verilmiştir.

Sürecin başarı ile yürütülmesi, yalnızca teknik alt yapı ile değil; idari ve akademik kadromuz ile siz kıymetli öğrencilerimizin her zamanki özveri ve gayretleriyle mümkün olacaktır.

Uzaktan eğitim süreci ile ilgili gelişmeleri Üniversitemiz ve birimlerimizin web sayfaları ile Üniversitemizin kurumsal sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Tüm sevdiklerimizin sağlığı ve geleceği için evde kalın, sağlıcakla kalın.

Prof. Dr. Ali Akdoğan

Tarihi : 23-03-2020 15:21:39