Düriye Çetinceviz Anaokulu Öğrencilerinden Rektör Akdoğan’a Ziyaret

Üniversitemiz Düriye Çetinceviz Anaokulu öğretmenleri ve öğrencileri Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’ı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Düriye Çetinceviz Anaokulu Müdürü Hülya Arlağ okulda gerçekleştirilen çalışmalar ve etkinlikler hakkında Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’a bilgi verdi.

Rektör Akdoğan, “Çetinceviz ailesinin kurumumuza kazandırmış olduğu Düriye Çetinceviz Anaokulunu geçtiğimiz aylarda faaliyete geçirerek Üniversitemize renk katan yavrularımızın eğitim öğretime başlamalarını sağladık. Nesillerimizi hayata hazır, sağlıklı, üretken ve mutlu bireyler olarak yetiştirmek ancak kaliteli bir eğitim ile mümkün olur. Dolayısıyla bizler de yarınlarımızı güvence altına almak için hizmete açtığımız okul öncesi hizmet binasında çocuklarımıza vereceğimiz nitelikli eğitimle ülkemizin geleceğini inşa edeceğiz. Ziyaretlerinden dolayı Düriye Çetinceviz Anaokulu Müdürü Hülya Arlağ’a, Okul Aile Birliği Başkanı’na, öğretmenlere ve minik yavrularımıza teşekkür ederim.” dedi.

Tarihi : 13-03-2020 09:28:48 / Düzenleme Tarihi :13-03-2020 10:30:32