Rektör Akdoğan, ODÜ Muaythai Sporcularını Tebrik Etti

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, 12’nci Üniversitelerarası Muaythai Şampiyonası’nda birçok derece elde ederek Üniversitemizi temsil eden öğrencileri tebrik etti.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından gerçekleştirilen 12’nci Üniversitelerarası Muaythai Şampiyonası’nda Üniversitemiz öğrencileri Berna Tut ve Gamzenur Kaya Türkiye 1’incisi, Eyüpcan Yerlikaya Türkiye 2’ncisi, Tuğba Akkaya, Hanife Kaya ve Ömer Yargı Türkiye 3’ncüsü oldu. Bununla birlikte takım kategorisinde ise Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü derecesi elde edildi.

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Öğrencilerimizin başarılı bir öğrenim süreci geçirmelerinde ve mesleklerinin gerektirdiği tüm nitelikleri kazanmalarında gerek Üniversite Sporları Federasyonu tarafından gerekse yükseköğretim kurumları bünyesinde gerçekleştirilen sportif etkinlikler büyük bir önem arz etmektedir. Akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da önemli başarılar elde eden Üniversitemiz, gençlerimizin gelişimi ve yarınlara en iyi şekilde hazırlaması için desteklerini sürdürmeye devam etmektedir. Bu düşüncelerle öğrencilerimizin elde etmiş olduğu bu başarıların Ordu Üniversitesi ismi ile anılmasından büyük mutluluk duyduğumu belirterek Üniversitemizin tanınırlığına katkı sağlayan öğrencilerimizi tebrik eder, başarıların artarak devam etmesini dilerim.” dedi.

ODÜ Basın

Tarihi : 03-03-2020 10:11:58