Üniversitemiz ile Come 2 Türkiye Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz ile Come 2 Türkiye (C2T) Global Yatırım ve Eğitim Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi arasında uluslararası öğrenci hareketliliğine ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

Senato Odası’nda gerçekleştirilen protokol imza törenine Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Niyazi Taşçı, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi, Diplomatik İlişkiler Komite Başkanı Zeki Güvercin, MÜSİAD Ordu Şube Başkanı Süleyman Dinçsoy ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Protokol ile uluslararası ölçekte iş birliğini güçlendirmeyi amaçlayan Üniversitemiz ve C2T Global Yatırım ve Eğitim Danışmanlık Ticaret A. Ş.  arasında her iki tarafın güçlü yönlerinin bir araya getirilmesi bu bağlamda üniversite eğitimi alanında ortak görevdeşlik oluşturulması hedeflendi.

Rektör Akdoğan, “Üniversitemiz ve C2T Global Yatırım ve Eğitim Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi arasında uluslararası öğrenci hareketliliği kapsamında imzaladığımız bu protokol, ilgili birimlerimizde yapılacak iş birliği sonrasında Üniversitemizin markalaşması, ulusal ve uluslararası arenada tanınırlığı noktasında büyük önem arz etmektedir. İmzaladığımız protokolün ülkemiz, bölgemiz ve Üniversitemiz adına hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi ve Diplomatik İlişkiler Komite Başkanı Zeki Güvercin, “Ordu Üniversitesi ile yapmış olduğumuz bu protokol ile Cumhurbaşkanımızın hedef koyduğu 250 bin uluslararası öğrencinin ülkemize getirilmesi ve bunların ekonomiye katılması hususunda çok güzel bir adım atılmış oldu. Vizyon sahibi olan ve kaliteli çalışmalar gerçekleştiren Ordu Üniversitesi ile iş birliği yapmaktan dolayı duyduğum memnuniyeti dile getirerek protokolün ülkemize, Üniversitemize ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

ODÜ Basın

Tarihi : 24-02-2020 09:31:51