Rektör Akdoğan, 2020 Yılı DOKAP Üst Kurul Toplantısına Katıldı

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Üniversiteler Birliği (ÜNİ-DOKAP) 2020 yılının ilk üst kurul toplantısı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Dönem başkanlığını Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ın yaptığı toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin Tonkaz ile birlikte Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesinde yer alan 12 üniversitenin Rektörü ve rektör yardımcıları katıldı.

DOKAP bölgesinde yer alan üniversiteler arasında eğitim, kültür, sanat, araştırma-geliştirme ve proje, toplumsal hizmet ve bölgesel kalkınma gibi pek çok konuda iş birliğinin görüşüldüğü toplantıda Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Üniversiteler Birliğinin 2019 yılında gerçekleştirilen 1’inci Üst Kurul Toplantısı’nın değerlendirmesi ve Üniversiteler Birliğinin 2020 yılı faaliyet planlaması gerçekleştirildi.

Toplantı sonrası Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi bünyesinde yer alan Balık Müzesi ve Tıp Fakültesi Klinik Simülasyon Eğitim Merkezi gezildi.

Tarihi : 18-02-2020 08:07:09 / Düzenleme Tarihi :18-02-2020 09:11:02