Rektör Akdoğan, Yerel Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla düzenlenen kahvaltıda Ordu’daki yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Ordu Üniversitesi İktisadi ve İdari İşletme Restoranı’nda gerçekleştirilen programa Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan ile birlikte Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Niyazi Taşçı, 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti ve Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Erdoğan Erişen, Ordu Radyo ve Televizyon Gazetecileri Derneği Başkanı Birol Yılmaz, Ordu İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Bahtiyar Kahveci ile ajans ve yerel basın temsilcileri katıldı.

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler” günü kapsamında gerçekleştirilen kahvaltı programda konuşan Rektör Akdoğan, “Toplumların doğruları öğrenmesinde en etkili araçların başında basın gelmektedir. Basın,  tarafsız, doğru ve hızlı bir şekilde bilgilendirerek halkın haber alma hakkını sağlamada ve kamuoyu oluşumunda büyük bir güce sahiptir. Basın meslek etiği ilkelerinden ödün vermeden, sorumluluk duygusu içerisinde çalışan değerli basın mensuplarımızın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi.

Rektör Akdoğan ayrıca Arıcılık Araştırma Enstitüsü ile gerçekleştirilecek ortak çalışmalar, Üniversitemiz Fındık Araştırma ve Uygulama Merkezinde yürütülen faaliyetler, Diş Hekimliği Fakültesinde verilen hizmetler gibi pek çok konuda basın mensuplarına bilgi verdi.

ODÜ Basın

 

Tarihi : 09-01-2020 16:39:01 / Düzenleme Tarihi :09-01-2020 17:40:59