Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın Yeni Yıl Mesajı

Her yeni başlangıç, başarının, güzelliğin, mutluluğun ümit edildiği; kardeşlik ve dostluk bağlarının pekiştiği, daha aydınlık bir hayata ulaşma yolunda yeni çalışmaların filizlendiği zaman dilimleri olarak değerlendirilmelidir. Barış ve kardeşlik içerisinde umudun, iyimserliğin hakim olduğu yeni bir yıla girmek hepimizin ortak temennisidir.

Ordu Üniversitesi olarak bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemizin ve bölgemizin gelişimine, bilimin ilerlemesine, yeni proje ve fikirler üretmeye yönelik çalışmalarımıza büyük bir gayret ve özveri ile devam edeceğiz. Bununla birlikte bilim, kültür, sanat ve teknolojiyle donatılmış; vatanını ve hürriyetini seven, milli ve manevi değerlerine bağlı, ülke menfaatlerini her şeyin üzerinde tutan; çalışkan, üretken ve nitelikli nesiller yetiştirerek ülkemizin geleceğe daha emin adımlarla ilerlemesine vesile olmayı sürdüreceğiz.

Bu düşüncelerle Ordu Üniversitesi ailesinin ve Ordu halkının yeni yılını kutluyor; 2020 yılının ülkemize ve milletimize sağlık, mutluluk, barış ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Tarihi : 31-12-2019 15:46:04