- Anasayfa
- Haberler
Yerli Malı Haftası Kapsamında “Yöresel Lezzetler” Etkinliği Gerçekleştirildi
Yerli Malı Haftası kapsamında Üniversitemiz Gastronomi kulübü tarafından “Yöresel Lezzetler” etkinliği gerçekleştirildi.
Morfoloji binasında gerçekleştirilen programa Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tahsin Tonkaz, Prof. Dr. Niyazi Taşçı, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sami Güler, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı ve Gastronomi Kulübü öğrencilerinin hazırladığı Ordu yöresine ait 13 farklı yöresel ürünün yer aldığı etkinlikte; etli Akkuş kuru fasulyesi, mısır çorbası, pancar çorbası, keşkek, gürcü kavurması, hamsi köftesi, pırasa kaynanası, pancar sarması, pancar diblesi, kuru yufka böreği, kabak tatlısı ve Ünye lokumu gibi pek çok yöresel lezzet katılımcılara sunuldu.
ODÜ Basın
- Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemil Yapar Son Yolculuğuna Uğurlandı
- Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” Mesajı
- Rektör Akdoğan’dan Samsun ve Sinop Üniversitelerine Ziyaret
- Rektör Akdoğan, ÜNİDOKAP Üst Kurul Toplantısına Katıldı
- Rektör Akdoğan, Yenilenen Veri Merkezi’nde İncelemelerde Bulundu
- 2020 Yılının En İyi Makalesi Ödülünü Alan Öğretim Üyemize Rektör Akdoğan’dan Tebrik
- Rektör Akdoğan, Ziraat Fakültesi Araştırma ve Uygulama Arazisindeki Sera Alanlarında İncelemelerde Bulundu
- Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan Altaş TV’de Yayınlanan “Ordu’yu Yönetenler” Programına Konuk Oldu