- Anasayfa
- Haberler
Yerli Malı Haftası Kapsamında “Yöresel Lezzetler” Etkinliği Gerçekleştirildi
Yerli Malı Haftası kapsamında Üniversitemiz Gastronomi kulübü tarafından “Yöresel Lezzetler” etkinliği gerçekleştirildi.
Morfoloji binasında gerçekleştirilen programa Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tahsin Tonkaz, Prof. Dr. Niyazi Taşçı, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sami Güler, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı ve Gastronomi Kulübü öğrencilerinin hazırladığı Ordu yöresine ait 13 farklı yöresel ürünün yer aldığı etkinlikte; etli Akkuş kuru fasulyesi, mısır çorbası, pancar çorbası, keşkek, gürcü kavurması, hamsi köftesi, pırasa kaynanası, pancar sarması, pancar diblesi, kuru yufka böreği, kabak tatlısı ve Ünye lokumu gibi pek çok yöresel lezzet katılımcılara sunuldu.
ODÜ Basın
- Batum Shota Rustaveli Devlet Üniversitesi Rektörü Khalvashi’den Rektör Baş’a Ziyaret
- Azerbaycan Kars Başkonsolosu Guliyev’den Rektör Baş’a Ziyaret
- TÜBİTAK 2221 Programı Kapsamında Southampton Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ying Zheng Tarafından Konferans Verildi
- Üniversitemizde Otizm Farkındalık Günü Şenliği ve Panel Gerçekleştirildi
- Dünya Tiyatrolar Günü’nde “Tek Kişilik Şehir” Oyunu Sahnelendi
- Gazze’de Ateşkes Çağrısı Yapanlara Gösterilen Orantısız Tepkiyi Kınıyoruz
- Üniversitemizde 60’ıncı Kütüphane Haftası Kutlandı
- ODÜ'de Kamu Başdenetçisi Av. Şeref Malkoç Tarafından “Türkiye Yüzyılında Ombudsmanlık ve Üniversiteler