Üniversitemiz Öğrencisi Ceren Özdemir Son Yolculuğuna Uğurlandı

Üniversitemiz Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi öğrencisi Ceren Özdemir, Morfoloji binasında gerçekleştirilen tören ile son yolculuğuna uğurlandı.

Törene Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin Tonkaz, Fakülte Dekanları, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sami Güler, Ordu Müftüsü Mürsel Öztürk, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sabri Yener yaptığı konuşmasında “Fakültemiz öğrencisi Ceren Özdemir azimli, terbiyeli, saygılı ve asil bir ailenin evladıydı. Kendisini kaybetmek bizim için çok büyük bir acı, elbette söyleyecek çok şey var ama sözün bittiği yerde konuşmak bir o kadar da zor ve anlamsız. Ceren evladımıza Allah’tan rahmet;  kederli ailesine,  bütün sevenlerine ve Ordu Üniversitesi ailesine başsağlığı diliyorum.” dedi.

Rektör  Akdoğan, “Bugün burada elim bir olay ile bu dünyadan ahirete irtihal eden evladımızın, çocuğumuzun, öğrencimizin töreni için toplandık. Üniversitemizin azimli ve başarılı öğrencisi Ceren Özdemir’in bu şekilde vefatı hepimizi derinden yaraladı. Cenab-ı Hak  Kur’an- i Kerim’de haksız yere hiçbir günahı olmadan bir cana kıymanın haram olduğunu ve haksız cana kıyanların ebedi olarak cehennemde olacağını bildiriyor. Kimden ve nereden gelirse gelsin şiddetin her türlüsüne karşıyız. Hiçbir günahı olmayan masum bir yavrumuzun canına kastedilmesi affedilebilir bir durum değildir. Toplum olarak birbirimizi sevmeli ve birbirimize saygı duymalıyız. Allah Cerenimizin mekanını cennet eylesin, anne ve babasının, Üniversitemizin ve Ordumuzun başı sağ olsun.” şeklinde konuştu.

Tören sonrası Üniversitemiz öğrencisi Ceren Özdemir’in cenazesi Ulubey ilçesi Kumanlı Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

ODÜ Basın

Tarihi : 04-12-2019 17:46:12 / Düzenleme Tarihi :04-12-2019 20:13:01