Rektör Akdoğan “Ordu Tanıtım Günleri”ne Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, İstanbul’da düzenlenen ve bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilen “Ordu Tanıtım Günleri”ne katıldı.

Ordu Valiliğinin desteği, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlik programına Ordu Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Ordu Milletvekilleri; Şenel Yediyıldız, Ergün Taşcı, Metin Gündoğdu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Sabri Çelebi, ilçe belediye başkanları, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, iş insanları ve davetliler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan gerçekleştirdiği konuşmasında “Ordulular olarak birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda gerçekleştireceğimiz çalışmalarla Ordumuzun daha yaşanabilir, her alanda yeterli, ülkemizin maddi ve manevi anlamda daha ileri seviyelere taşınmasına katkı sunan bir il olabileceğine inanmaktayım. Biz de Ordu Üniversitesi olarak ilimizin ülkemizde marka şehir olabilmesi için Valiliğimizle, Büyükşehir Belediyemizle, ilçe belediyeleriyle ve sivil toplum kuruluşlarıyla el ele verip gönül birliği ve iş birliği yaparak Üniversitemiz ve ilimizin tanıtılması ve kalkınması noktasında üzerimize düşen her ne görev varsa yapmaya hazırız. Bizler kurum olarak kültürel değerlerimize sahip çıkmak ve gelecek nesillere bu değerlerin aktarılmasını sağlamak, İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizle bir gönül köprüsü kurmak, onların gönüllerine dokunmaktan kıvanç duymaktayız.” dedi.

“9’uncu Ordu Tanıtım Günleri” kapsamında Üniversitemizin tanıtım standı ziyaretçilere açıldı.

ODÜ Basın

Tarihi : 18-10-2019 10:33:19 / Düzenleme Tarihi :18-10-2019 11:52:14