Yılın Tezi Ödülü’nü Alan Öğretim Elemanımıza Rektör Akdoğan’dan Tebrik

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, “ODTÜ Yılın Tezi Ödülü” ne layık görülen Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Arş. Gör. Dr. Saniye Söylemez’i makamında kabul etti.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi tarafından araştırmacıların tüm bilim alanlarındaki araştırma ve uygulama çalışmaları ile hizmetlerini değerlendirmek ve yetkinliklerini belgeleyerek çalışmalarına güç katmak amacı ile verilen "Lisansüstü Tez Ödülleri"  kapsamında Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Arş. Gör. Dr. Saniye Söylemez “Sensör Uygulamaları İçin Polimer Tabanlı Cihaz Yüzeylerinin Fonksiyonlandırılması ve Üretilmesi” başlıklı doktora tezi ile “Çevre, Sağlık, Ekonomi ve Sürdürülebilir Gelişmeye Katkı Ödülleri” kategorisinde “ODTÜ Yılın Tezi” ödülüne layık görüldü.

Konu ile ilgili olarak Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Türkiye’nin en önemli üniversiteleri arasında yer alan Orta Doğu Teknik Üniversitesinin, Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Arş. Gör. Dr. Saniye Söylemez’i yılın en iyi tez ödülüne layık görmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Üniversitemiz öğretim elemanının gerçekleştirmiş olduğu nitelikli çalışmaları sonrası elde ettiği bu başarı Üniversitemizin bilim dünyasında bir adım daha öne çıktığının önemli bir göstergesidir. Bilimsel çalışmalar yürüten genç araştırmacılarımıza örnek teşkil edeceğine inandığım başarısından dolayı Arş. Gör. Dr. Saniye Söylemez’i tebrik ediyor, bilime katkı sağlayacağı yeni çalışmalarında kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

ODÜ Basın

Tarihi : 27-09-2019 08:06:51