Rektör Akdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Programına Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ordu Valiliği tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programına katıldı.
30 Ağustos Zaferi'nin 97'nci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen ve Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayan program, Ordu Valiliği makamındaki tebrikat töreni ve Ordu Lisesi önünde gerçekleştirilen tören ile devam etti. Kutlama törenlerine Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Ali Akdoğan ile birlikte Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, Adalet Komisyonu Başkanı Mesut Bilen, Baro Başkanı Murat Poyraz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mehmet Balcı, Askerlik Şubesi Başkanı ve Garnizon Komutanı Yarbay Ahmet Meydan, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören ve çok sayıda davetli katıldı.
Ordu Lisesi önünde çeşitli etkinlikler ile gerçekleştirilen program; bayrak ve flamaların, muharip gazilerin ve askeri birliklerin tören geçişiyle sona erdi.

Tarihi : 31-08-2019 00:02:47 / Düzenleme Tarihi :31-08-2019 01:03:35