Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan Rektör Akdoğan’a Ziyaret

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Gerçekleştirilen ziyarette Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Değerli Rektörümüz Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın görevine yeni başlamış olması bizleri oldukça mutlu etmiştir. Ordu Üniversitesinin daha da ilerlemesi, hem öğretim üyesi hem öğrenci kalitesinin gelişmesi konusunda Sayın Rektör’ümüzden büyük gayretler bekliyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığı olarak bu hususta üzerimize düşen vazifeyi yerine getirme noktasında her zaman hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Daha önce de rektörlük yapmış bir hemşehriniz olarak bu görevdeki tecrübelerimizi de paylaşmaya her zaman hazırız. Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’a yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor, ülkemiz ve memleketimiz için güzel hizmetlere vesile olmasını Yüce Rabb’imden niyaz ediyorum.” şeklinde konuştu.

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “ Ordu’muzun yetiştirdiği sevdiğimiz büyüğümüz Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Hoca’mızın ziyaretinden duyduğum memnuniyeti dile getirmek isterim. Ordu Üniversitesi Rektörlüğü görevini yerine getirirken büyüklerimizin tecrübeleri, bilgi birikimleri ve donanımlarından faydalanarak onlarla iş birliği, dayanışma ve fikir alışverişi yaparak Ordu Üniversite’mizi çok daha ileri seviyelere taşıyacağımıza inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle nazik ziyaretlerinden dolayı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Hoca’mıza teşekkür eder, kendilerine en kalbi duygularımla saygılarımı, şükranlarımı ve muhabbetlerimi sunarım.” dedi.

Tarihi : 29-08-2019 16:51:49 / Düzenleme Tarihi :29-08-2019 18:33:48