YÖK Başkanı Saraç, Rektör Akdoğan’a Atama Belgesini Takdim Etti

Ordu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ali Akdoğan YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’tan rektörlük atama belgesini teslim aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 27 Temmuz 2019 tarihinde 11 üniversiteye rektör atamasını gerçekleştirmesinin ardından Ordu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ali Akdoğan, Yükseköğretim Kurulunda gerçekleştirilen toplantıda rektörlük atama belgesini aldı. Atama belgesini Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’a takdim eden YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç yeni atanan tüm rektörleri tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan yaptığı açıklamada “Belgemi takdim eden YÖK Başkanı Sayın Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç'a teşekkürlerimi sunar, beni bu göreve atayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi'ye en kalbi duygularımla şükranlarımı ve saygılarımı arz ederim.” şeklinde konuştu.

Tarihi : 21-08-2019 13:41:59 / Düzenleme Tarihi :22-08-2019 11:21:04